Dhe Mos Prisni T'ju Ike Fundjava e Fundit e Gushtit Pa Shijuar Nje Nga Plazhet Me Te Mira Por Edhe Me Te Shtrenjte Ne Shqiperi Sic Eshte Jala - Duke filluar .Gabimisht i thona "Jala" në zhargonin e përditshëm, por në të vërtetë e ka JALI.Nuk të mbetet asgjë tjetër, pasi ke kaluar pesë kilometrat e rrugës tashmë të .

Luu ravi suure varba ajal foorum

Shark õli aitab eemaldada luu jala

www.000webhost.com